AEDwinkel.be | Met het Hart voor het Hart

❤ 20 jaar ervaring ❤ Meer dan 50.000 AED's geleverd ❤ Wij krijgen een 9,7 van onze klanten

Winkelwagen
€0,00

Schiller

Schiller AG is een Zwitserse fabrikant van medische apparatuur. De hoofdvestiging is in Baar. De meeste AED's en defibrillatoren worden echter geproduceert in het Franse Wissembourg.

Schiller heeft de FRED, FRED Easy en de compacte FRED EasyPort op de markt gebracht. Op de FRED Easy AED's zijn verschillende varianten zoals de FRED online of ethernet: deze is op afstand te bewaken.

Klik hier voor alle AED accessoires van Schiller.

Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Schiller AED kopen?

Wilt u een Schiller FRED EasyPort of FRED Easy Life AED aanschaffen? Bij AEDwinkel.be vindt u een compleet assortiment aan Schiller Fred Easy AED's. U krijgt van ons altijd tot en met 10 jaar garantie op een Schiller AED. Dit is natuurlijk een aangenaam bijkomend voordeel! Daarnaast geniet u bij ons ook atlijd van gratis en snelle verzending (bij voorraad). Naast Schiller Fred Easy AED's kunt u op onze webshop ook Schiller elektroden en Schiller batterijen vinden. Heeft u vragen over een Schiller defibrillator? Contacteer dan onze professionele klantendienst! Zij staan voor u klaar om u te voorzien van een passend advies.