AEDwinkel.be | Met het Hart voor het Hart

❤ 20 jaar ervaring ❤ Meer dan 50.000 AED's geleverd ❤ Wij krijgen een 9,7 van onze klanten

Schiller

Schiller AG is een Zwitserse fabrikant van medische apparatuur. De hoofdvestiging is in Baar. De meeste AED's en defibrillatoren worden echter geproduceerd in het Franse Wissembourg.

Schiller heeft de FRED, FRED Easy en de compacte FRED EasyPort op de markt gebracht. Op de FRED Easy AED's zijn verschillende varianten zoals de FRED online of ethernet: deze is op afstand te bewaken.

Klik hier voor alle AED accessoires van Schiller.

Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Schiller heeft jarenlange ervaring als het gaat om produceren van medische apparatuur. Het merk staat bekend om de betrouwbare en innovatieve producten, waar de Schiller AED’s ook onder vallen. Schiller is de eerste fabrikant ooit die de levensreddende technologie van een AED heeft kunnen verkleinen tot een zakformaat apparaat.

Schiller FRED Easy Life Halfautomaat en Volautomaat AED

De FRED Easy Life is een Populaire AED op de markt. Waarom? De Easy Life bevat de Multipulse Biowave technologie. Deze technologie zorgt ervoor een gecontroleerde energieverdeling. Hierdoor wordt de overlevingskans na een hartstilstand flink verbeterd; je voert namelijk een voorzichtigere manier van defibrilleren uit. De FRED Easy Life kan je eenvoudig bedienen en is voorzien van duideijke gesproken instructies en instructies in tekstvorm.

Schiller FRED EasyPort AED

De Schiller FRED EasyPort is dé kleinste AED op de markt. Dit maakt hem licht en compact om overal mee naartoe te nemen. Deze AED heeft zeer duidelijke gesproken instructies én heeft ECG weergave. Voor de FRED EasyPort zijn ook kinderelektroden beschikbaar. Door het kleine formaat is de AED populair bij cardiologen, huisartsen en reddingsdiensten. Uiteraard schaf je bij AEDwinkel.nl ook eenvoudig Schiller FRED EeasyPort elektroden aan.

Schiller AED onderdelen

Bij AEDwinkel.nl vind je ook verschillende onderdelen voor jouw Schiller AED. Zo moet de batterij van de FRED Easy Life na 6 jaar vervangen worden. Binnen ons assortiment vind je Schiller batterijen, maar ook Schiller elektroden. Daarnaast kan je via AEDwinkel.nl ook een buitenkast of binnenkast aanschaffen om jouw Schiller AED veilig in op te bergen.

Schiller AED kopen?

Wilt u een Schiller FRED EasyPort of FRED Easy Life AED aanschaffen? Bij AEDwinkel.be vindt u een compleet assortiment aan Schiller Fred Easy AED's. U krijgt van ons altijd tot en met 10 jaar garantie op een Schiller AED. Dit is natuurlijk een aangenaam bijkomend voordeel! Daarnaast geniet u bij ons ook atlijd van gratis en snelle verzending (bij voorraad). Naast Schiller Fred Easy AED's kunt u op onze webshop ook Schiller elektroden en Schiller batterijen vinden. Heeft u vragen over een Schiller defibrillator? Contacteer dan onze professionele klantendienst! Zij staan voor u klaar om u te voorzien van een passend advies.